02 mei 2011

Eindelijk te koop.

De kleertjes in dit bericht lagen al lange tijd klaar. Er moesten nog wat kleine dingetjes gedaan worden en ze moesten nog op de foto. Daar ben ik vanmiddag maar eens mee bezig gegaan.


De Marilyn Monroe jurk was al van zijn omkrullende onderrand ontdaan en in elkaar genaaid, maar moest nog een drukknoopje, om hem achter in de nek vast te kunnen maken. Dat was zo gebeurd. Wanneer ik hem weer eens ga maken, laat ik jullie zien hoe hij gebreid wordt.


Dit overslagrokje en truitje was in hetzelfde bericht ook in de maak. Ik wilde er eigenlijk een tas bij maken. Ik ben aan het haken geweest met een granny square en ook met streepjes in de kleuren van het rokje, maar het zinde me niet. Dus blijft het een setje van een rokje en een truitje.
En toen stond er een nieuwe jurk op Sticka till Barbie  (nr.745). Ik vond hem zo leuk. Een echte zomerjurk met dunne schouderbandjes. Ik ben hem direct gaan breien.
Het is een streepjes patroon, maar als je bijna dezelfde kleuren gebruikt, zie je niet zoveel van die streepjes. Toch vond ik het effect wel leuk en ben ik maar gewoon doorgegaan met breien.


En zo is het jurkje geworden. Hij is wat kort, dus ik heb er een bijpassende legging bij gezocht. Leuk die felle kleurtjes!
Het is een leuk jurkje en ik ga hem zeker nog wel eens maken.


Alle kleertjes van dit bericht staan te koop op Marktplaats.

Groetjes, Alyt

4 opmerkingen:

Joke zei

Lekker gevoel he? Dingen afwerken. Heb je opeens weer een stel kleertjes klaar. Wat een mooi kleurtje heb je voor dat jurkje gebruikt; zo heerlijk zomers. Lijken ook dezelfde kleurtjes als in het stofje van dat rokje? Mooi patroontje ook! Uiteraard ben ik gelijk even gaan kijken ;-)

Leinz zei

Hoi Alyt,

Net als bij Joke volgde ik jouw blog ook al een poosje en dacht ik: laat ik me nu maar eens voorstellen. Mijn naam i sMarjolein en ik maak ook sinds al een lange poos kleertjes voor Barbie en bloggen doe ik er sinds kort (ook) over. Als je wilt, neem dan gerust eens een kijkje.

De jurkjes zien er overigens leuk uit! Lekker fris en zomers!

Groetjes,

Marjolein

Miss Ebz zei

Hay Alyt,
Wat leuk zijn ze hè, die barbie jurkjes. Ik heb me laatst zitten verbazen op de Sticka site. Leuk dat jij ze maakt! Ziet er erg leuk uit!!
Blessings, Esther

Prullemieke zei

leuke blog!
mooie dingen die je maakt!

groetjes prullemeieke.

ps: volger word ik zeker!